NIEUWSBRIEF Augustus Golfpark Rotterdam

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de ruwe shaping van Golfpark Rotterdam, zeg maar de vormgeving van de baan. Dagelijks verzetten de machines grote hoeveelheden grond, waarbij met behulp van de modernste GPS-apparatuur precies die ondulatie in het terrein wordt aangebracht, die baanarchitect Bruno Steensels (bekend van The International in Amsterdam) in zijn ontwerp bedoeld heeft.

Maar ook voor de machinisten van HGM (Hollandsche Greenkeeping Maatschappij), die de aanleg van de baan verzorgt, is de vakantie aangebroken.

De machines staan een aantal weken stil en het terrein, waar vanaf 2020 de golfers lopen, ligt er verlaten bij. Voor even, want na de vakantie pakken we de draad weer op. Dan gaat de aanleg van Golfpark Rotterdam een belangrijke volgende fase in: De aanleg van de eerste 12 holes.

Voor John Scholte, initiatiefnemer en 100% eigenaar van het project, is het echter allerminst vakantie. Hij staat op het punt om in samenwerking met Borrie Corporate Finance B.V. uit Rotterdam de markt op te gaan om financiers aan te trekken.

Voor John, die inmiddels een kleine vier miljoen euro heeft geïnvesteerd in de realisatie van de eerste 27 holes golfbaan binnen de stadsgrenzen van Rotterdam, is nu het moment aangebroken om financiers te interesseren in het project. De komende paar jaar zal namelijk niet alleen meer geïnvesteerd worden in de aanleg van de baan, maar ook in de accommodatie, zoals het clubhuis met driving-range en alle andere faciliteiten.

“Golfpark Rotterdam is een prachtig project met een gezond businessplan. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij geïnteresseerden vinden die niet alleen willen investeren met een gezond rendement in het verschiet, maar ook hun naam willen verbinden aan dit unieke project in Rotterdam”

– aldus John Scholte.

 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie.

Team Golfpark Rotterdam